CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

kawan-kawan-kawan

Monday, September 6, 2010

reunion,6aman/03

-kami-


salam!! hah-hah-hah.. *sungguh semangat aku nak buat entry kali ni..aku baru je balik dari berbuka puasa dengan kawan-kawan aku time sekolah rendah..hampir 6 tahun tak dapat jumpa ramai-ramai..tapi ffwwwah!! sangat best!! *bukan aku sorang je yang rasa kan? =p
erm..tadi kitaorang 11 orang da berkumpul di kfc,pekan.berbuka puasa sama-sama.. =)
ok,kita start dengan..

kimi,,okeh..student uia..
6 tahun oh tak jumpa.time darjah 6 beliau da pindah ke kelantan.n baru tadi dapat jumpa balik. =)



syaraff,,
bakal chegu neh..skrg study kt maktab cheras..
*nak belajar bahasa isyarat..boleh jumpa beliau.. =)


syakieb,,
bakal pilot...wah!! *erk,aku tak ingat kau belajar kat mana weis.. =p


faez ikmal,,hah!! beliau neh..kalau dalam fb bukan main ligat mengata orang.tapi bila jumpa tadi..menikus. =p beliau study di uia.
*da macam pelakon sinetron da aku tengok ko ni paez.. =p


firdaus aka epi
erm...belajar di consist.hebat2!! =)
*kalau tengah ada masalah,boleh la call beliau.. =)
tapi!! kalau tengah serabut,better jangan call.. =p


anep
ya!! rakanku.. =p
study sama tempat dengan aku,cuma course je tak sama.. =)
*pape hal inform weh.. =)


dayat..
hah!! beliau neh..pengebom berani mati. =p
sekarang belajar di ikm.
*aku suka kau entam lin weh.. =p


*bertudung merah
nadia shaqilla aka sha-sha
bakal chegu jugak..alhamdulillah...
*makcik2 yang tengah mencari menantu...boleh lah hubungi beliau,sopan santun budaknya.. =)



adzhana..zack!!
ha!! beliau ni..bakal sambung study d czech republic.. =)
doctor..senang la kami-kami nanti...
*ok,aku memang perosak bahasa..


fadzlin aka lin
hee!! student um..bakal engineer.. =)
*hidop lin!! =p

lepas berbuka di kfc,kitaorang berhenti solat di surau,then sambung berborak balik di kedai wisma farukh. (betul ke ejaan tu?).banyak kenangan-kenangan lama kitaorang cerita balik..haiyoo!! lawak!! masing-masing ada point nak membantai satu sama lain..aku taw,walaupun korang (terutamanya saudara-saudara lelaki) tak cakap yang korang rindu time kita sekolah rendah dulu..tapi aku sangat sure yang sebenarnya korang rindu kan? *ngaku je la..aku tak suruh belanja minum pown,kalau tekaan aku betul.. =)
insyaAllah,nanti kalau ada kesempatan..kita jumpa lagi. N harap time tu lagi ramai yang boleh join kita,,kita tengok apa akan jadi time kita jumpa nanti.. =)

4 comments:

P e R e m P u a N ? said...

:)

Anonymous said...

belanja minum?

Seruling Senja said...

Wisma Farouk la...
belanja air??? hurm...

aku fadzilah azizan said...

dilla : ^^
anonymous : (tgh pk,skah gerangan beliau neh)
seruling : opss..thanx!! =)